The Single Best Strategy To Use For Borduur & Opdruk in Arnhem

Wiki Article

Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Alweer erg tevreden above mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn brand op de verschillende style blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij satisfied het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Heel mooi vakwerk en prettig Speak to. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Door je symbol of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je workforce. Dit heeft verschillende voordelen:

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig met het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op click here maat.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de program, zo krijgt u een prijs op maat.

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele contact of een opvallend assertion, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van casual t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Voordat ik uw logo borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van symbol’s, namen of models op assorted kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde merchandise.

Report this wiki page